ENA Energis Miljöpris 2017

Bild vinnare 2017 Två Nyheter!

Vi vill gratulera Rainer Ström, VD på RS Mustang, som i helgen emottog Ena Energis Miljöpris. Motiveringen till priset var enligt följande:

Med engagemang och driv har företagaren byggt upp ett flertal verksamheter med affärsidén att återanvända och förädla restprodukter från naturen. Att skapa produkter ur flöden som andra ser som ett avfall är optimalt ur ett miljöperspektiv och att det dessutom undantränger andra produkter som har en större miljöbelastning gör det hela ännu bättre. Frågor kring hållbarhet och cirkulär ekonomi står högt upp på bolagets agenda. Bolaget är innovativt och nyskapande och anstränger sig hårt att förbättra och optimera produktion och logistikflödet för att göra ett så lågt avtryck som möjligt.

En Förebild för andra företag och ett företag vi i Enköping ska vara stolta över att ha i kommunen!

Bild vinnare 2

 

 

 

Mässan

Snart är det dags för företagarmässan i Enköping den 21-22 april.

Hoppas vi ses där?