Välkommen på Företagarna Enköpings frukost med Livesändning om GDPR den 2 februari

GDPR

 

 

 

 

 

 

Det kan bli dyrt att slarva när nya dataskyddsförordningen börjar gälla i maj. Vi vill hjälpa dig att göra rätt! Därför bjuder vi dig på frukost den 2 februari och livesänder ett samtal mellan Företagarnas vd Günther Mårder och en panel som ger dig tips och information om GDPR. Vi bygger samtalet på frågor som vi får in från er medlemmar – innan och under pågående sändning.

Datum: 2 februari Tid: 07:30-09:15 (livesändningen börjar kl 8:00) Plats: Kaptensgatan 22, Enköping – Du anmäler dig här! Självklart du får bjuda in dina företagarvänner. Har du inte möjlighet att vara med på plats kan följa sändningen på Företagarnas webbsida. Vad får du med dig? Tillsammans reder vi ut vad nya dataskyddsförordningen egentligen innebär. Du får lära dig mer om hur du och ditt företag förbereder er inför GDPR. T ex hur ni anpassar era system, hur ni får spara uppgifter om era kunder och hur ni ser över era avtal. Ställ din GDPR-fråga till panelen: Maila gärna in din fråga till panelen redan idag till live@foretagarna.se. Frågan ska vara tydlig och kortfattad.

Mer information och anmälan hittar du här…