Sponsring

Vi sponsrar lokala föreningar, skolor och hjälporganisationer

Här nedan presenterar vi några av dem som vi samarbetar med när det gäller sponsring.

 

erkDe samlande faktorerna är intresset för hästar och ridutbildning samt behovet av gemenskap, samhörighet och tankebyte. Högklassig ridutbildning på alla nivåer, förnämliga, väl underhållen anläggning, entusiastisk anställd personal, bra hästar och aktiviteter i form av festarrangemang av olika slag borgar för att klubbens verksamhet röner stor uppskattning av dess medlemmar.

www1.idrottonline.se/EnkopingsRK-Ridsport/

 

golfSveriges närmaste golfklubb. En tredjedel av Sveriges golfare inom 60 min.
Banan är en vacker, välskött parkbana med två niohålsslingor som både börjar och slutar vid klubbhuset. Här finns drivingrange med grästee, puttinggreen, övningsgreen och övningsfält. I klubbhuset ligger kansli, shop och vår fina restaurang. Klubbens golfpro erbjuder naturligtvis all utbildning man kan önska sig.

www.enkopingsgolf.se

 

lionsLions är en av världens största hjälporganisationer med 1,4 miljoner medlemmar. Medlemmarna engagerar sig ideellt i olika samhälls- och hjälpprojekt för att göra världen till en bättre värld att leva i. Lions förbättrar livskvaliteten för människor lokalt, nationellt och internationellt.Hjälpen sker från människa till människa och styrs av lokala behov, då nätverket av medlemmar i Lions finns i 210 länder och geografiska områden.

www.lions.se

etklogo

Enköpings Tennisklubb eller Enköpings Lawn Tennisklubb som klubben hette vid starten den 7 mars 1919 tillkom hemma hos tandläkare Emil Hector. Klubben ändrade namnet till Enköpings Tennisklubb 1923. Tennis spelades i Gamla Gymnastikhuset i slutet på 1910-talet och det var då idén om en tennisklubb tändes. 34 personer var med och startade klubben med Emil Hector som ordförande och med en inträdesavgift på två kronor och en årsavgift på fem kronor. För att bli ständig medlem betalade man 100 kronor. Den andra stora milstolpen var invigningen av utomhusbanan vid Strömparteren. För att klara ekonomin anordnades bl. a. basarer och teaterspel inför publik på Folkets Hus. 8 november 1930 påbörjades bygget av en tennishall som stod klar för invigning den 12 april 1931. 1946 invigdes också en utebana.

Idag finns dock ingenting kvar av den gamla tennishallen med en utebana utan tennisverksamheten drivs sedan 1987 i den nya tennishallen med tre inomhusbanor och två utebanor. Klubben bedriver idag verksamhet för ca 350 medlemmar.

www.idrottonline.se/EnkopingsTK-Tennis/

uf

 

 

 

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande. Sedan 2009 arbetar vi även på grundskolan. Läsåret 2015/2016 drev 26 430 gymnasieelever företag.

http://ungforetagsamhet.se/

 

nyforetagarcentrum_logo

 

 

Svenska NyföretagarCentrum-modellen är förebild för en rad länder i Europa. NyföretagarCentrum Sverige har en aktiv roll i ett europeiskt samarbete inom CSR Europe (Corporate Social Responsibility Europe, en frivillig sammanslutning av stora företag) för att främja entreprenörskap och nya livskraftiga företag.

http://www.nyforetagarcentrum.se/enkoping/