Barn med ipad

Fördelar med fjärrvärme

Visste du att fjärrvärme är den vanligaste uppvärmningsform som finns i Sverige? Ungefär hälften av våra byggnader värms upp med hjälp av fjärrvärme. 

Har du inte fjärrvärme i ditt hem idag men funderar på att skaffa det? Bra, då har du kommit rätt! Nedan har vi listat några fördelar med att ha fjärrvärme hemma.

Klimatsmart och lokalt

När du väljer fjärrvärme som uppvärmning i ditt hem levererar vi från vårt lokala kraftvärmeverk här i Enköping. Du som fjärrvärmekund bidrar samtidigt till ett grönare klimat. I och med produktionen av fjärrvärme så kan vi ta vara på biobränsleresurser som annars skulle gå förlorade. Fördelen med biobränslen är framför allt att de är förnybara och tillhör det naturliga kretsloppet. Vid förbränning bidrar de därför väldigt lite till växthuseffekten.

Fjärrvärmepriset är stabilt

Vi levererar värme till ditt hus och du slipper oroa dig över skenande kostnader från månad till månad. Fjärrvärmepriset är och har alltid varit stabilt jämfört med elpriserna och andra konkurrerande alternativ inom uppvärmning. Idag är fjärrvärme det vanligaste uppvärmningsalternativ som svenskarna väljer till sina hem. Och vi vågar säga att det finns en anledning till det! 

Tryggt och enkelt

Fjärrvärme är tryggt och leveranssäkert. Fjärrvärmecentralen som används i ditt hem tar inte någon stor plats. Som fjärrvärmekund hos oss krävs minimalt med underhåll, driftservice eller reparationer, det gör fjärrvärme till det mest prisvärda alternativet inom uppvärmning.

Intresserad av fjärrvärme till ditt hem?

Är du intresserad att värma upp ditt hem med fjärrvärme? Skicka en intresseanmälan till oss så undersöker vi möjligheten för att kunna ansluta ditt hem till fjärrvärme.

 

Fyll i en intresseanmälan för fjärrvärme

Energieffektivisera din vardag

Med enkla medel kan du minska din energianvändning.
Läs mer