Vi söker en marknadschef

04 juli 2024

Är du affärsinriktad och teknisk kunnig och ser möjligheter i den spännande framtid vi står inför? Då har vi drömjobbet för dig!

Vi söker nu en teknisk kunnig Marknadschef som kommer att vara med och bidra till Ena Energis utveckling på marknaden. Denna tjänst ger dig möjligheten att vara en del av utvecklingen i framtidens energibolag.

Som Affärsutvecklande Marknadschef ansvarar du för så väl planeringen av marknadsstrategier som att operativt genomföra dem. Du kommer ha personal- och verksamhetsansvar för Ena Energis kundtjänst och fakturering. Inom ditt ansvarsområde svarar du även för samverkan med storkunder och kommun, kommunikation och försäljning. Du kommer att ingå i både operativ och strategisk ledningsgrupp.

Vi erbjuder dig en utmanande och stimulerande tjänst i ett framåtriktat och växande bolag. Du får möjlighet att arbeta i en kreativ och viktig roll där du bidrar till en bättre miljö och ett högre värde för våra kunder. Du får också vara en del av en trevlig och kompetent organisation som stöttar och utvecklar varandra. Vi har bra anställningsvillkor, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Läs mer om tjänsten och ansök här!